2010. november 4., csütörtök

Napfényes reggel Genfben

A tegnapi repülőút kellemesen és gyorsan telt, mivel azonban szállásomon az internet nem ingyenes, így mellőztem a blogírást tegnap. Azt sejtettem amúgy is, hogy itt, a WIPO székházban majd lesz internet rendesen. Úgyhogy innen, még a konferencia kezdette előtt, röviden összefoglalom első estét és reggeles élményeimet.

Amikor diákszálláson kell, hogy megszálljak, mindig, mielőtt belépnék a főbejáraton, két emléket idézek fel: Montréalt és Helsinkit. Mindkét hely olyan élmény volt, melyek megismétlésétől tartózkodnék. De ez a genfi szálló minden tekintetben kimagasló, bármely korábbi szállásomhoz képest. Úgyhogy ez a része rendben. Reggel, ébredés után kis felfedező körútra indultam. Olyan részre, ahol a nyáron nem jártunk. Mégis, a park, amiben sétáltam, és ahonnan a mellékelt fénykép is készült Genf belvárosibb részéről, gyakorlatilag ugyanazt a kellemes élményt nyújtotta, mint augusztusi látogatásunk. Azzal a különbséggel, hogy ezúttal a napsütés tényleg lélekemelő, és a hőfok is tökéletes, talán még Szegednél is melegebb lesz.

A parktól a WIPO székházig tartó séta is kellemes volt, határozottan jól esett. Hogy persze a program mellett még mire lesz ma idő, nem tudom, de ha bármi kellemes élményben részem lesz még, megírom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése