2011. június 1., szerda

If you're going... to San Francisco

Nagyjából húsz éve lehetett, hogy először hallottam Scott McKenzie "To San Francisco" című dalát. Akkor tettem egy fogadalmat, hogy nekem is el kell jutnom a csilingelő villamosok, az autósüldözéses dombos, Alcatrazos, Golden Gate hidas városba. Ma ez megtörtént. Megérkeztem Friscóba.

Kora hajnali kelésem, és meleg otthonom elhagyása sosem kellemes élmény, így már a hazatérés öröme is itt motoszkál a fejemben, az elkövetkezendő hétben azonban olyan élmények várnak rám, amelyek egy jó ideig nem fognak visszatérni. Az egyébként valamennyi napomra 2-6 órás mennyiségben kiható szakmai programomon felül (melyről a szerzői jogos blogomon készítek bejegyzést) ugyanis a minimumelvárás a bevezetőben említett "jelzők" megtapasztalása, végig járása. Egyelőre - a konferencia programja okán - csak a vasárnapi Alcatraz kirándulás a biztos, a többi az időjárástól is függően alakuló improvizáció lesz. A legkellemesebb élményekről azonban folyamatosan hírt adok majd a blogon.

És csupán a biztonság kedvéért azoknak, akik kíváncsiak a McKenzie dalra, íme a YouTube videó. És még Jimmy Hendrix is szerepel a klipben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése